Kwaliteit, maatwerk en comfortabel

Dat is mantelzorgwonen op z'n best! MAZO Mantelzorgwoningen zijn ontwikkeld vanuit de praktijk. Met de zorgvraag centraal. Of dat nu ouderen zijn met een fysieke beperking of jongeren met een verstandelijke of fysieke beperking. Met een mantelzorgwoning van MAZO kunt u zelfstandig wonen als u mantelzorg onder handbereik hebt eventueel aangevuld met hulp van de thuiszorgorganisatie. De mantelzorgwoningen die op eigen grond worden gebouwd vallen onder speciale regelingen zodat de vergunning ook eenvoudig te regelen zijn.

MAZO Mantelzorgwoningen zijn veilig en comfortabel
Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid zijn belangrijke kenmerken van een MAZO-woning. Het basismodel is al voorzien van de belangrijkste elementen zoals ruime, drempelloze kamers, praktische indeling, slimme slaap- en badkamercombinatie en veilige woon- en kookgelegenheid. De woningen zijn eenvoudig uit te breiden met extra slaapkamer, berging en/of veranda. Iedere indeling is mogelijk, al is het wel belangrijk dat veiligheid en praktische indeling centraal staan. De woningen zijn extra uit te breiden met slimme domotica technologie voor extra comfort, veilige signalering en alarmering.

Duurzaam in gebruik en hergebruik
De MAZO-woningen zijn duurzaam gebouwd en zijn van nature al goed geïsoleerd: dus zuinig in gebruik. Met de extra optie ‘Energie-NUL’ worden de woningen voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp zodat in de eigen energiebehoefte kan worden voorzien. Als de woning niet meer nodig is als mantelzorgwoning, dan kan de woning eenvoudig worden aangepast voor andere doeleinden zoals een zomerhuis, logeerhuis of garage. Als u geen bestemming (meer) heeft voor de woning dan kan deze eenvoudig worden gedemonteerd. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden en speciale terugkoopregeling.

Wat maakt MAZO mantelzorgwoningen zo uniek?
Op het moment dat je mantelzorg nodig hebt je behoefte aan comfort, je moet dus niet het comfortniveau van wonen gaan verlagen.  Een MAZO mantelzorgwoning is dus geen chalet, unit of noodwoning. Met een MAZO mantelzorgwoning kan in alle comfort genieten van je eigen woning.

MAZO-woningen zijn:

  • Fraai vormgegeven, bestemming mantelzorgwonen.
  • Praktisch qua indeling en ruim (v.a. 70m²)
  • Duurzaam en energiezuinig, mogelijk tot energie-NUL
  • Inclusief verzorging van de vergunning
  • Binnen 2 weken gebouwd*
  • Verkrijgbaar in 4 basisvarianten en afbouwkeuzes.

Prijs v.a. €87.500 (groot)

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die MAZO Mantelzorgwonen u heeft te bieden? Of heeft u een vraag over MAZO Mantelzorgwonen? U kunt ons bereiken via info@mazowonen.nl of ga naar contact.


Ga naar contact

MAZO

MAZO Mantelzorgwonen

0342 - 45 27 02
info@mazowonen.nl

Adres
Helweg 20
3794 MP De Glind